bild-banner-hemsidany.jpg
   

                             Digital föreläsning och ett tillhörande arbetsmaterial om konflikter på skolan.

  

          img_8255d_fixad-6.jpg

Målet med konflikthantering som fortbildning är att alla ska få kunskap om hur man hanterar konflikter. Därigenom skapas ett framgångsrik och livskraftigt skola. Små och stora konflikter finns på alla arbetsplatser, varje dag. De berör och är ibland svåra att hantera. Som en del i strategisk konflikthantering erbjuder Kunskapsfyren en digital föreläsning för att ge er kunskap, stöd och verktyg för att göra konflikthantering enkelt. Om ni blir bra på att lösa konflikter och skapa samarbete kommer ni även att bli mer lyckosamma i er profession!

Materialet är tänkt som en hjälp för att göra er medvetna om hur föreläsningen ”Strategisk konflikthantering” besvarar frågorna: Vad är en konflikt och hur gör man? Vad är strategisk konflikthantering och hur gör man? Föreläsning syftar till att visa på vinsterna med strategisk konflikthantering och ger er nya kunskaper, nya insikter samt praktiska verktyg som är användbara både i skolan och i privatlivet.

 

        Bild-039-6.jpg

Fortbildningen är uppdelad på tre tillfällen som föreslås äga rum 1 gång/månad för att processen skall komma igång och få näring med jämna mellanrum. Första gången visas föreläsningen och i anslutning till den har ni er första träff. Alla träffarna grundar sig på vad ni vill som skola.

är uppdelad på tre tillfällen som föreslås äga rum 1 gång/månad för att processen skall komma igång och få näring med jämna mellanrum. Första gången visas föreläsningen och i anslutning till den har ni er första träff.

 

                                              

    Föreläsare: Ulrika Gustavsson är beteendevetare och driver Konfliktbyrån, där hon      föreläser, utbildar och ger företag råd inom konflikthantering. Med ett brinnande intresse för organisation och organisering har Ulrika tagit fram en metod för att på ett strukturerat sätt förebygga konflikter i organisationer. Allt i syfte att göra det svåra och obekväma med konflikthantering lite enklare.

   

                             Föreläsningen tar knappt 1 timme att se

ulrika_02-8.jpg
 

© Copyright. Alla rättigheter reserverade. | Kunskapsfyren